Psihologia pentru toti

Un forum de la A la Z
Acum este Sâm 04 Sep, 2010 03:33

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 37 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun 23 Iun, 2008 20:21 
Neconectat
junior member
junior member

fericirea scrie:
Poate ar trebui. Să înceapă şcoala, mai e trei luni bune.

Credeam ca acuma dai Bac-ul ...deci mai ai timp sa te gandesti la ce vei alege :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie 25 Iun, 2008 11:06 
Neconectat
junior member
junior member

Locaţie: Arad
păi.. mai am, numai că dacă vreau în afară tre să mă apuc să-mi dau tot felul de diplome: Cambridge (pentru Europa), Toeffla, SAT (America), DSD(Germania).. dacă am garanţia că facultate în Ro = good atunci nu mai e nevoie să mă stresez cu alea..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie 25 Iun, 2008 19:57 
Neconectat
senior member
senior member

Locaţie: timisoara
nimeni nu iti va da garantia ca o facultate fie in ro fie in strainatate va fi ok...pana nu vezi TU despre ce e vorba nu ai de unde sa stii nimic exact!

ideea e urmatoarea, vrei sa inveti? ok, te apuci si studiezi in profunzime latura care iti place, fie in ro fie in straintate, nimeni nu va veni sa iti bage materia pe gat. Ca sa nu mai spun ca toate materialele mai serioase de psihologie tot in engleza le gasesti.

vrei in straintate? du-te acolo, daca pt tine e un stres in plus sa iti iei aceste diplome, atunci fa faculta aici ca tot atat inveti. depinde de tine si cat esti de motivata!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi 26 Iun, 2008 00:30 
Neconectat
junior member
junior member

Nu depinde de mine ci depinde de cât pierd dacă rămân să lenevesc aici. Dacă materia e din anii 80 cum a zis Master apăi îmi iau tălpăşiţa şi plec, vreau să fiu sigură însă că nu ratez o portiţă ascunsă prin România.
Problema nu este de cât învăţ eu, ci de cât "primesc" de învăţat, m-am săturat să învăţ prost din toturiale, manuale pe care nu mi le-a explicat nimeni acolo unde nu le-am înţeles, vreau să învăţ cum trebuie şi dacă tot vreau să fac asta nu doresc să învăţ "cum trebuie" materie învechită.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi 26 Iun, 2008 00:36 
Neconectat
senior member
senior member

Locaţie: timisoara
dupa parerea mea, numai cu facultatea nu faci asolut nimic... in acesti 3 ani iti sunt prezentate la modul mai mult sau mai putin general ramurile psihologiei astfel incat sa iti dai seama pe ce anume sa te axezi.. apoi aprofundezi pe cont propriu, mergi la cursuri de formare (la unele vin formatori straini) etc.

recomand cu caldura timisoara sau cluj!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar 15 Iul, 2008 23:36 
Neconectat
junior member
junior member

Apropos de specializare. Pot să vă spun că nu vreau să ajung asta: http://psihogen.blogspot.com/2008/07/ps ... e-lor.html

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie 16 Iul, 2008 12:05 
Neconectat
SPECIAL 777 USER
SPECIAL 777 USER

Pai nah... fiecare profesie are repercursiuni pe plan personal... Si cum psihologia atrage un anumit tip de oameni... practicarea ei ca profesie accentueaza acele "repercursiuni" oricum existente peste tot :)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 37 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3