|
Adevarul este ca Budapesta este un oras superb,asemanator Vienei ca si arhitectura. Nu ai fost tu in locurile care trebuiau, Azozoo. Nu incape comparatie intre Budapesta si Bucuresti , in Bucuresti gasesti masini de lux cum nu am vazut nici in centrul Berlinului si nici macar in Dubai. DE CE ?? Pentru ca doar doar la noi exista moda de a ne epata bogatia si de a sfida bunul simt. Si har Domnului, atat in Berlin cat si in Dubai, traiesc oameni cu bani, mult mai multi decat la Bucuresti , si cu mult mai multi bani. Hainutele de catelus pe care le gasim in magazinele noastre in mare parte sunt aduse din Ungaria. Spun acest lucru in cunostinta de cauza pentru ca majoritatea celor care se ocupa de canise si import de accesorii pentru catei sunt de origine maghiara. De ex. : ambii mei catei luati din locuri diferite , canise diferite , la care adaug si cea care l-a tinut pe York in acele conditii improprii au fost unguri, dresorul unde am dresat pe Junior este ungur , cel mai importamt Pet Shop si unul din cei mai buni medici veteriinari sunt de aici din TM sunt unguri. Okay poate e o statistica mica pentru Bucuresti dar daca intr-un orasel ca Szeged am gasit chestii pe care le vazusem doar in Berlin pentru catei , apai trebuie sa existe si la Buudapesta.

|