Psihologia pentru toti

Un forum de la A la Z
Acum este Joi 09 Sep, 2010 22:04

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 18 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Budapesta
MesajScris: Mie 10 Feb, 2010 18:15 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

Locaţie: Timisoara
Adevarul este ca Budapesta este un oras superb,asemanator Vienei ca si arhitectura.
Nu ai fost tu in locurile care trebuiau, Azozoo.
Nu incape comparatie intre Budapesta si Bucuresti , in Bucuresti gasesti masini de lux cum nu am vazut nici in centrul Berlinului si nici macar in Dubai. DE CE ?? Pentru ca doar doar la noi exista moda de a ne epata bogatia si de a sfida bunul simt.
Si har Domnului, atat in Berlin cat si in Dubai, traiesc oameni cu bani, mult mai multi decat la Bucuresti , si cu mult mai multi bani.
Hainutele de catelus pe care le gasim in magazinele noastre in mare parte sunt aduse din Ungaria.
Spun acest lucru in cunostinta de cauza pentru ca majoritatea celor care se ocupa de canise si import de accesorii pentru catei sunt de origine maghiara.
De ex. : ambii mei catei luati din locuri diferite , canise diferite , la care adaug si cea care l-a tinut pe York in acele conditii improprii au fost unguri, dresorul unde am dresat pe Junior este ungur , cel mai importamt Pet Shop si unul din cei mai buni medici veteriinari sunt de aici din TM sunt unguri.
Okay poate e o statistica mica pentru Bucuresti dar daca intr-un orasel ca Szeged am gasit chestii pe care le vazusem doar in Berlin pentru catei , apai trebuie sa existe si la Buudapesta.

Imagine

Sus

MesajScris: Joi 11 Feb, 2010 11:34 
Neconectat
member
member

Locaţie: Bucuresti, Romania
Aceasta este opinia mea despre acest oras. Imi pare rau ca am deranjat prin exprimarea ei, ma asteptam sa admiteti ca altcineva poate avea o alta parere, nu sa fiu ironizata si sa primesc lectii de buna purtare.
Hainele de caini sunt in majoritate din China (etichetele si de la Budapesta si de la Bucuresti), in cel mai mare mall al lor era un singur pet shop si acolo aveau unele urite si mai scumpe ca ale noastre.

Sus

MesajScris: Joi 11 Feb, 2010 20:57 
Neconectat
GOLD USER
GOLD USER

Locaţie: bucharest
Hey, Azazo! Budapesta e un oras frumos... orice ai zice!
Eu cred ca n-ai avut timp sa simti locul....apoi a fost si vremea impotriva ta...
Oricum, in general o calatorie e un pretext - nu un scop in sine...
...asa cum spun astia mai destepti ca mine : sa poti reinventa singur tot, potrivit unui cod personal... oricum distantele ne vor schimba, ne vor usura, in kilometri se vor toci obsesiile, ca ne vom uita prin hoteluri şi cabane incertitudinile, prin gari si carari suferintele, ca cerul altfel de deasupra il va colora altfel si pe al nostru dinauntru...
...chiar daca au fost numai 2 zile...

Rugati-va sa nu va creasca aripi!
O. Paler

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 18 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2